KOOSTIS:
3 muna
6 tl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
4 dl riisi- või tatrajahu
100g õli
1,5 dl vett

VALMISTAMINE:
 vahusta munad koos suhkru ja vanilliga kõvaks vahuks, sega hulka jahu, õli ja vesi, kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid, riisi-ja tatrajahust vahvlid jäävad rabedamad kui klassikaline nisujahuvahvel, mis tähendab et neid ei õnnestu hästi torusse keerata, seega on nendest ideaalne teha vahvlitorti - selleks lao vaheldumisi üksteise peale vahvlid ja nt laktoosivaba hapukoor segatuna vähese suhkru ja vanilliga, pealmine kiht kata hapukoorekreemi ja värskete marjadega; 
krõbedad vahvlilehed on ka niisama krõbistamiseks head!

VANA HEA KODUNE VAHVEL! KÜPSISE ASEMEL.