TAIGNA KOOSTIS::
4 muna
1,5 dl suhkrut
3 spl tatrajahu
1 spl tärklist
2 spl kakaod
TÄIDIS:
1 pk vahukoort
3 spl Pärt-Jaagu kamajahu2 spl pruuni suhkrutsuur peotäis mustsõstraid või muid marju

VALMISTAMINE:
 vahusta toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks, lisa ettevaatlikult segades jahu-kakao-tärklise segu, kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja vala tainas plaadileküpseta 200 kraadises ahjus ca 10 min kuniks see on ühtlaselt küpsenud ja ilus pruunkummuta biskviit uuele küpsetuspaberile, eemalda vana ning keera biskviit koos paberiga rulli ja jäta jahtumatäidiseks vahusta vahukoor suhkruga, lisa kamajahu ning sega korralikult läbilisa peotäis marju, sega veelkord, aga väga kergeltrulli jahtunud biskviit lahti, laota kamavaht biskviidile ning rulli see võimalikult tihedalt kokku tagasi, paki küpsetuspaberisse ja aseta 1-1,5 tunniks sügavkülma.

KUI UNUSTAD RULLI SÜGAVKÜLMA ÜLEÖÖKS, SAAD MEKITADA PÄRIS JÄÄTISETORTI:) KUI SEE SAAB KÜLMA PARASJAGU, ON TULEMUS SUUSSULAV!