Kommenteeri

Külvi kulinaaria

Esimene töötuba, mille tulemusena sai kirja pandud Pärt-Jaagu kama retsept.
25.01.2014 toimus Nisuvaba Maailma jaoks ajaloolise tähtsusega sündmus, tegime oma Pääsküla pesas vorstimeistri õpitoa. Kokku tuli palju häid sõpru ja üheskoos valmistasime ette erinevate maitsetega lihasid ning voolisime neist maailma parimad ahjuvorstid.
Maitseid oli erinevaid - klassikaline šašlõkivorst, tšillivorst, karrine kanalihavorst, toortatra-juustuvorst. Lisandiks vitamiinipomm hapukapsa-õunasalat ja "rugurt" - ruccola ja nõrutatud jogurti kreem.
Just sellest õpitoast kasvas välja Salla suvekool, mille korraldamise käigus sai omakorda kirja Pärt-Jaagu talu klassikalise kamajahu retsept! Respekt!


Lisa kommentaar

Email again: